Essie Nails en Beauty

Nagelstudio en schoonheidsalon Essie nails en beauty is gevestigd in Ede en gespecialiseerd in : gelnagels,kunstnagels, Nail Art ,manicure,cosmetiche pedicure,spa behandelingen , nagelbijtarrangementen, bruidsnagels, nagel verleningen ,schoonheidsbehandelingen ,gelaatsbehandelingen, harsen, epileren, wenkbrauwen en wimpers verven. Voor meer informatie: www.essienailsenbeauty.nl

Essie Nails en Beauty werkt alleen met Bio Sculpture gel. Bio Sculpture gel beschadigd de natuurlijke nagels niet.
Voor de schoonheids behandelingen werkt Essie nails en Beauty met Germaine de Capuccini. Germaine de Capuccini is een top product voor direct resultaat op de huid.
www.essienailsenbeauty.nl

Bedrijfsgegevens

Essie Nails en Beauty
Nieuwe Maanderbuurtweg 704
6717AX Ede
KvK: -
Website: Bezoeken
Terugbelverzoek: Klik hier

Is dit uw bedrijf? Claim deze vermelding en beheer zelf alle informatie:
Bedrijf claimen

Essie Nails en Beauty

Specialisaties

Openingstijden

Maandag
Onbekend
Dinsdag
Onbekend
Woensdag
Onbekend
Donderdag
Onbekend
Vrijdag
Onbekend
Zaterdag
Onbekend
Zondag
Onbekend

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordelingen

Essie Nails en Beauty heeft nog geen beoordelingen.

Beoordeel Essie Nails en Beauty

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB

Ook een gratis vermelding?

Eenvoudig en snel duizenden klanten die op zoek zijn naar een nagelstudio bereiken? Voeg (gratis) uw gegevens toe op Nagelstudios.nl. Een profiel aanmaken kost slechts enkele minuten!

Aanmelden