Halloween nagels & nagellak ideeën

01/12/2022   |   Leestijd: 5 min.   |   Categorie: algemeen

Eén keer per jaar, op 31 oktober, is het Halloween. Wil jij op deze feestdag goed voor de dag komen? Kies dan voor een outfit met bijpassende nagels en nagellak. Om je te inspireren hebben we leuke ideeën op een rij gezet.

Wat is Halloween?

Halloween is een feestdag die wordt gevierd op 31 oktober, de dag voor Allerheiligen op 1 november. De naam is afgeleid van All Hallows Eve, in het Nederlands de avond voor Allerheiligen. De feestdag staat bekend om de kreet 'trick or treat!', pompoenen en horror en wordt van oorsprong vooral gevierd in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en Ierland. De laatste jaren wint Halloween ook in Nederland aan populairiteit. Steeds meer kinderen gaan die avond zo angstaanjagend mogelijk de straat op en langs deuren om snoep op te halen en voor (jong-)volwassenen worden er Halloween themafeestjes georganiseerd. 

Welke kleuren nagels en nagellak passen bij Halloween?

Wie aan Halloween denkt, denkt waarschijnlijk aan pompoenen. Daarom leent oranje zich erg goed voor deze feestdag. Ook zwart, de kleur van de dood, en rood, de kleur van bloed, lenen zich uitstekend.

Halloween nagels & nagellak ideeën

Rode nagels

Rode nagels Halloween

Oranje pompoen nagels

Oranje pompoen nagels

Zwarte nagels met glitters

Zwarte nagels

Rood-zwarte babyboom (ombre) nagels

Rood zwarte babyboom nagels

Halloween nagels nail art

Halloween nagels nail airt

Halloween nagels nail airt

Rood-zwarte nagels met spikkels

Rode nagels spikkels

Rode stilettonagels

Rode stiletto nagels

Zwarte 'klauw' nagels

Zwarte klauw nagels