Het Nagelhuuske

Mijn naam is Saskia van den Anker en ik had al jaren de droom om nagelstyliste te worden, om op een professionele wijze nagels en handen kon verzorgen. Dus heb ik uiteindelijk de knoop doorgehakt om mijn droom waar te maken en ben ik gestart met de opleiding "allround nagelstyliste". Tijdens deze opleiding zijn alle facetten aan bod gekomen ; Anatomie en pathologie zodat ik het juiste advies kan geven, manicure behandelingen voor de extra verzorging van de handen en de nagels, en acryl- en gelnagels voor het verfraaien van de nagels. En natuurlijk de vele workshops die nog komen gaan.

En zoals alle grote dingen, ben ik ook klein begonnen. Inmiddels heb ik mijn eigen knusse nagelstudio aan huis ; locatie Arnhem De Laar. En blijf ik alles in de beauty- en nagelwereld volgen zodat u met een tevreden en heerlijk gevoel de deur uitloopt. Want zeg nu zelf: mooie verzorgde nagels zijn een visitekaartje voor elke vrouw én man.

Ik werk uitsluitend met de gecertificeerde merken, zoals Mistero Milano waarvan ik ook officieel distribiteur ben geworden. Zodat mijn geleverde diensten ook gewaarborgd zijn van kwaliteit. Een tevreden klant telt tenslotte voor twee. Tot snel in mijn knusse, gezellige nagelstudio.

Bedrijfsgegevens

Het Nagelhuuske
Bladelstraat 6
6844AD Arnhem
KvK: 80071171
Website: Bezoeken
Terugbelverzoek: Klik hier
Het Nagelhuuske
Het Nagelhuuske
Het Nagelhuuske
Het Nagelhuuske
Het Nagelhuuske
Het Nagelhuuske
Alle afbeeldingen

Specialisaties

Openingstijden

Op afspraak

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling: 9.8
Gebaseerd op 10 beoordelingen
Els Kuipers
06-02-2022, 19:21
Saskia is een mens met een hart van goud. Met heel veel liefde en deskundigheid heeft zij mijn handen verzorgd. Wat een verwennerij. Een echte aanrader. !!!
Astrid
05-02-2022, 16:44
Super lieve dame is Saskia.
Je komt echt tot rust als Saskia me nagels doet .
Ik ga altijd heel blij weg ,met me mooie nagels.
Daisy Brouwers
05-02-2022, 04:28
Buiten het feit om dat Saskia een heel fijn en mooi persoon is. Is zij ook erg vriendelijk, enthousiast, kundig en creatief in haar vak. Vernieuwend en weet wat de laatste trends zijn.
Ashley
05-02-2022, 03:32
Super nette salon.. klantevriendelijkheid een 10! Alles goed verzorgd persoonlijke aandacht en ze weet er altijd wat moois van te maken!
Sylvia
05-02-2022, 02:33
Het enige momentje voor mijzelf, heerlijk. Theetje erbij en gezellig babbelen. Ieder idee waar ik mee kom, met wat bijschaving van Sas, komt altijd goed. Ik ga altijd tevreden en met een fijn verzorgd gevoel naar huis. Trots mag ze zijn op alles wat ze doet. Ze werkt nauwkeurig en is altijd voorzichtig met mij. Toppertje🥰
Salon ManiSah
04-02-2022, 22:56
Prettige samenwerking met het Nagelhuuske.
Vriendelijke collega.
Elke
04-02-2022, 20:48
Me-time dat is wat ik ervaar bij Saskia. Een moment voor mijzelf. Even de boel de boel laten en mijzelf in de watten te leggen door Saskia, beginnend met een kop koffie, gevolgd door momenten van bijkletsen tot even niets hoeven zeggen met een gezellig muziekje op de achtergrond. Saskia is buiten een vakvrouw die weet wat ze wilt, een gastvrouw die er alles aan doet om het je zo behagelijk mogelijk te maken. Je krijgt ook rustig de tijd om je wensen kenbaar te maken en indien nodig neemt ze het initiatief. Ik kijk nu al weer uit naar de volgende behandeling!
Rhianne
04-02-2022, 20:35
Hele fijne en kundige styliste. Ze denkt goed mee in mijn wensen. Als je op zoek bent naar een prettige styliste, met oog voor jouw handen en nagels maar ook oog voor jou, dan zou ik zeker een afspraak bij Saskia maken.
Judith Challa
04-02-2022, 20:29
Super lieve en kundige dame die goed luistert en prachtige nagels maakt. Geen vraag is te gek en van het resultaat heb je enorm lang plezier! Echt een aanrader!
Aniek
04-02-2022, 20:19
Persoonlijk, kennis van zaken, aandacht, oog voor detail, meedenkend, eerlijk, oplossingsgericht, goede TOP service!

Beoordeel Het Nagelhuuske

Uw beoordeling: