Nepnagels of kunstnagels laten zetten

Je handen zijn toch wel een visitekaartje van jezelf. Wat doe je als je iemand voor het eerst ontmoet? Juist, je geeft deze persoon een hand. En natuurlijk wordt de hand hierbij heus niet grondig geïnspecteerd, maar toch valt in een oogopslag op of de handen netjes en verzorgd zijn of juist totaal niet. Ook is het voor jezelf wel zo prettig dat je handen en dus ook je nagels er leuk uitzien. Willen je eigen nagels niet zo goed groeien als je zou willen of bijt je tot je eigen frustratie op je nagels dan zijn nepnagels of kunstnagels dé oplossing.

Verschillende soorten nep- en kunstnagels

De keuze in nep- en kunstnagels is tegenwoordig enorm groot. Zo heb je nepnagels, gelnagels of acrylnagels. Je kunt vervolgens weer de keuze maken of je deze simpel gelakt wil hebben of dat je gebruik wilt maken van speciale nagel art. De nagelstudio kom je heerlijk tot rust terwijl professionele nagelstylisten jou voorzien van de nagel van je keuze. Hierbij wordt natuurlijk gebruik gemaakt van de beste merken en wordt de hygiëne in acht genomen.

Nepnagels

Veel geld hoeft het bezoek aan de nagelsalon niet te kosten. Zeker als je kennis wilt maken met het principe van kunstnagels of er gewoon niet zoveel aan wilt besteden dan kies je voor kunstnagels. Als je kiest voor kunstnagels, kies je voor de voordeligste variant. Deze kunstnagels worden geleverd in een vaste vorm, met lijm worden de nagels aan je eigen nagels bevestigd en als dit nodig is nog een klein beetje bijgevijld. Je kunt hierbij wel kiezen uit verschillende basisvormen zoals hoekig of rond, maar ook kun je kiezen voor korte of lange nagels. Eventueel kun je deze kunstnagel zelf aanschaffen bij de drogisterij en deze zelf bevestigen.

Gelnagels

Als je graag gelnagels wilt hebben moet je hiervoor wel een nagelstudio bezoeken (of een dure gelnagelset aanschaffen). Gelnagels zijn wat zachter en buigzaam en hierdoor breken ze niet snel. Ze zijn mooi glanzend en het is belangrijk dat deze met zorg aangebracht worden. Doe je dit niet, dan gaat de nagel enigszins bol staan wat een onnatuurlijk effect geeft. In het verleden werden gelnagels na verloop van tijd dof en soms zelfs geel, maar dat is gelukkig allang niet meer het geval.

Acrylnagels

Doordat acrylnagels harder en dunner van materiaal zijn geven ze een heel natuurlijke indruk. Acrylnagels zijn hierdoor een van de meest gekozen kunstnagels. Ze zijn echter wel wat breekbaarder dan nep nagels en gelnagels, waardoor je hier iets voorzichtiger mee moet zijn en waardoor het toch wel eens gebeurt dat een klant terug moet naar de nagelstudio om de nagel bij te laten werken.