Hoelang blijven kunstnagels, gelnagels en acrylnagels zitten?

29/06/2020   |   Leestijd: 5 min.   |   Categorie: algemeen

Kunstnagels zijn een prima oplossing als je snel mooie, verzorgde nagels wilt hebben. Bijvoorbeeld omdat je eigen nagels beschadigd zijn of omdat je wilt stoppen met nagelbijten. Er zijn verschillende soorten kunstnagels verkrijgbaar. Een goede manicure of nagelsalon kan je persoonlijk advies geven en desgewenst de kunstnagels bij je aanbrengen. De voordeligste kunstnagels zijn kant-en-klare nagels, die met een speciale lijm op je eigen nagels worden aangebracht. Met een beetje handigheid kun je dit ook prima zelf doen. Kunstnagels blijven ongeveer 2 weken zitten. Soms moet je er tussentijds één vervangen, die eerder loslaat. Je kunt kunstnagels zelf verwijderen met aceton of nagellijmoplosser.  

Acrylnagels en gelnagels

Acrylnagels en gelnagels laat je zetten door een professionele nagelstyliste. Acrylnagels zijn in de regel wat harder en dunner dan gelnagels, maar hebben een meer natuurlijke uitstraling. Ze blijven ongeveer een maand zitten. Als er tussendoor een nagel afbreekt of loslaat, kun je deze eerder laten vervangen.

Gelnagels hebben een langere levensduur, omdat ze flexibeler zijn en daarom minder snel afbreken. Gelnagels zijn meestal glanzender dan acrylnagels. Om de nagels te laten verwijderen, ga je in principe naar je nagelsalon, maar je kunt ze ook zelf verwijderen. Wil je dat niet? Een nagelstyliste heeft speciale producten om de acryl- of gelnagels op te lossen of los te weken. Zo voorkom je beschadigingen aan je natuurlijke nagel.

hoelang blijven nagels zitten

Wat zijn de kosten van kunstnagels?

Wil je snel en voordelig mooie nagels? Kies dan voor kant-en-klare kunstnagels, die je gewoon bij de drogist kunt kopen. Door deze zelf aan te brengen, bespaar je de kosten van de nagelsalon. Je bent dan voor € 15 tot € 20 helemaal klaar.

Het aanbrengen van acryl- of gelnagels is een stuk duurder, maar deze blijven dan ook langer zitten. Voor het zetten van de nagels betaal je ongeveer € 60. Je hebt zeker een maand lang plezier van je mooie, nieuwe nagels. Bij je nagelsalon in de buurt kun je informatie over de actuele tarieven vragen. Wij hebben alvast een aantal kosten voor je op een rij gezet.

Laatste nieuwtjes ontvangen?
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.