Online nagelproducten en handproducten kopen

30/07/2018   |   Leestijd: 5 min.   |   Categorie: algemeen

Ben je zelfstandig nagelsalonhouder of ben je gewoon geinteresseerd in nagelstudio materialen zoals nep nagels, acrylnagels, gelnagels, UV-lampen en andere relevante nagelproducten? Dan kun je ervoor kiezen om online je nagelproducten aan te schaffen. Er zij veel (online) winkels die benodigdheden en handverzorgingsproducten aanbieden voor de (profesionele) nagelstylist. Hieronder hebben we een aantal online winkels opgesomd waar u terecht kunt voor de aanschaf van de spullen.

Bol.com

De meeste bekende webshop van Nederland is waarschijnlijk Bol.com. Deze online winkel verkoopt vrijwel allle producten en dus ook benodigdheden voor nagelsalons en nagelstudios. Je kunt het zo gek niet bedenken of Bol.com of een van haar leveranciers heeft het in het assortiment. Denk bijvoorbeeld aan manicure- en pedicure apparaten, vijlen, nageldrogers en paraffine baden. Al jaren lang staat deze webshop bekend als erg betrouwbaar, snel en veilig. Ze scoren een 8.2 uit 10 na ongeveer 15.000 beoordelingen.

nagels

Pinkgellac.nl

Op Pinkgellac.nl koop je diverse nagelsets voor en verschillende kleuren gellak en nagellak. De website scoort een 8.9 uit 10 na 6.500 beoordelingen en het bedrijf levert de spullen binnen 24 uur. Een bijkomend voordeel van deze webshop is dat u de spullen 30 dagen lang kunt retouneren. Ze geven aan dat je producten kunt proberen en bij ontrevredenheid retour kunt sturen binnen 30 dagen.

gellac

HairandBeauty.com

De webshop HairandBeauty.com heeft ruim 10.000 producten in de categoriën styling, haarverzorging, make-up en hand- en nagelverzorging in het assortiment. Binnen 24 uur worden je producten verstuurd en ze scoren een 4.35 uit ruimt 2.000 beoordelingen.

Laatste nieuwtjes ontvangen?
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.