Nagelgroothandels in Nederland

Tegenwoordig zijn er een groot aantal nagelstylistes, waar je je nagels kunt laten verzorgen en kunt voorzien van een mooie kleur. Als nagelstyliste wil je natuurlijk de beste producten hebben om je te onderscheiden van andere salons en veel klanten aan je te binden. Het kan echter vaak best een opgave zijn om deze producten te vinden en te weten wat je allemaal nodig hebt voor in je salon. Gelukkig zijn er in Nederland nagelgroothandels te vinden, waar je al je benodigdheden voor een goedlopende nagelsalon kunt vinden. Deze groothandels bieden een enorm assortiment aan spullen die zowel voor de beginnende nagelstyliste, de nagelstyliste met een professionele praktijk en de consument die geïnteresseerd is in nagels van pas kunnen komen.

Florence Beauty and Nails

Een van de meest bekende groothandels op het gebied van nagels is Florence Beauty and Nails, een groothandel die al ruim 30 jaar bestaat. Florence Beauty and Nails is echter niet alleen een groothandel maar ook een opleidingsinstituut, waar jaarlijks ruim 150 nagelstylisten worden opgeleid. Ook bezit deze groothandel een eigen webshop waar je als nagelstyliste een enorm assortiment vindt aan mooie producten. De website is daarnaast ook nog een bron van informatie over de ontwikkelingen in de nagelbranche en de belangrijkste technieken en nieuwe producten die op de markt verschijnen. De showroom van Florence Beauty and Nails is te vinden in Wijchen, waar medewerkers klaar staan om je te adviseren en je de verschillende kleuren en producten in het echt kunt bekijken.

Nailbar groothandel en opleidingen

Een andere groothandel is Nailbar Nagelgroothandel, die een groot assortiment bieden en verschillende belangrijke merken zoals Gelish en Charisma aanbieden. Als je een beginnend nagelstyliste bent en een eigen salon wilt beginnen, helpt Nailbar je op weg door mee te denken over de opleiding en het juiste pakket. Nailbar biedt verschillende cursussen aan als je je verder wilt specialiseren in bepaalde technieken of behandelingen. Als je professioneel nagelstyliste bent kun je hier terecht voor alle producten die je nodig hebt, die overigens ook gemakkelijk zijn te bestellen via de online winkel.

10 for Nails in Tilburg

Een derde groothandel op het gebied van nagels is 10 for Nails, die een specialist in verschillende hand- en nagelproducten. 10 for Nails is een grote dealer van Entity, een belangrijk merk in de nagelbranche die bestaat uit Acryl in prachtige kleuren met een perfecte hechting, gel voorzien van nano technologie en gellak onder de naam Color Couture. De showroom van 10 for nails is te bezoeken in Tilburg en biedt naast de groothandel met de verschillende producten ook meerdere leslokalen voor de opleidingen die worden aangeboden en een gezellige koffieruimte waar je een kopje koffie kunt drinken en advies kunt krijgen.

Nagelgroothandel.nl

Nagelgroothandel.nl is een grote online winkel waar ze een enorm assortiment aan producten voor nagelstylisten bieden. Ze bieden bijna alle bekende merken in de branche aan en hebben daardoor een van de grootste assortimenten ontwikkeld. Bij nagelgroothandel.nl is een snelle levering gegarandeerd en kun je aan op en nette klantenservice als je hulp nodig hebt met je bestelling of het zoeken van producten.