Nagelstudio Hanneke

Welkom in mijn Nagelstudio!
Mooie handen en nagels zijn hét visitekaartje van je lichaam. Ik zorg dat handen en nagels in topconditie zijn, en er weer verzorgd uitzien. Je kunt bij mij terecht voor een set nagels (acryl of gel) tot een spa-manicure. Een heerlijk verwenmomentje. Voor jezelf, bij een bijzonder moment, of om cadeau te doen.
Ik werk met twee topmerken: Young Nails, een topproduct voor Acryl en Gelbehandelingen. SpaRitual, voor alle verzorgende producten en nagellakken, dierproefvrij en 100% natuurlijk.

Bedrijfsgegevens

Nagelstudio Hanneke
Wethouder Verrietstraat 44
6576DB Ooij
KvK: -
Website: Bezoeken
Terugbelverzoek: Klik hier

Is dit uw bedrijf? Claim deze vermelding en beheer zelf alle informatie:
Bedrijf claimen

Nagelstudio Hanneke

Specialisaties

Openingstijden

Maandag
Onbekend
Dinsdag
Onbekend
Woensdag
Onbekend
Donderdag
Onbekend
Vrijdag
Onbekend
Zaterdag
Onbekend
Zondag
Onbekend

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordelingen

Nagelstudio Hanneke heeft nog geen beoordelingen.

Beoordeel Nagelstudio Hanneke

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB