Delicious Nails & Beauty Studio

Delicious Nails&Beauty Studio gaat verder dan alleen het plaatsen van kunstnagels. De complete verzorging van de hand, voeten, personal care en een blijvend resultaat zijn enkele kernpunten. Om een behandeling op maat te kunnen geven, wordt de eerste keer dat u de Studio bezoekt een persoonlijk profiel gemaakt. Hierbij wordt onder andere gekeken naar de anatomie van uw nagels, voorkeuren en geschikte behandelmethodes.

Bedrijfsgegevens

Delicious Nails & Beauty Studio
Van Eeghenlaan 1
1071EL Amsterdam
KvK: -
Website: Bezoeken
Terugbelverzoek: Klik hier

Is dit uw bedrijf? Claim deze vermelding en beheer zelf alle informatie:
Bedrijf claimen

Delicious Nails & Beauty Studio

Specialisaties

Openingstijden

Maandag
Onbekend
Dinsdag
Onbekend
Woensdag
Onbekend
Donderdag
Onbekend
Vrijdag
Onbekend
Zaterdag
Onbekend
Zondag
Onbekend

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordelingen

Delicious Nails & Beauty Studio heeft nog geen beoordelingen.

Beoordeel Delicious Nails & Beauty Studio

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB

Ook een gratis vermelding?

Eenvoudig en snel duizenden klanten die op zoek zijn naar een nagelstudio bereiken? Voeg (gratis) uw gegevens toe op Nagelstudios.nl. Een profiel aanmaken kost slechts enkele minuten!

Aanmelden