/assets/img/header-08.jpg

Istrar Nails & Beauty

Dit bedrijf claimen

Istrar Nails & Beauty is een kleine schoonheidssalon en nagel studio in zaandam. Ik werk hier met de beste producten die momenteel op de markt zijn. Voor de deur en in de straat is ruim voldoende parkeer gelegenheid en de bus stopt aan het begin van de straat. Voor de huidverzorging gebruik ik het merk “Dr. Spiller Biocosmetics”. Alle producten van “Dr. Spiller” zijn op biologische basis wat inhoud dat er zoveel mogelijk gebruik van natuurlijke ingrediënten zoals aloë vera, algen, zeezouten, vitamines, hyaluronzuur en verfijnde oliën. Voor hand en voetverzorging werk ik met OPI. Dit is “the top of the world” onder nagellakken, verzorgende producten en kunstnagel systemen. OPI is populair onder de sterren in Hollywood, zoals Madonna, Lady Gaga, Jennifer Lopez, Oprah Winfrey, de Kardashians en Rihanna Ook OPI maakt gebruik van natuurlijke ingrediënten zoals Tea Tree olie, grapefruit en avocado. De make-up in de salon is van Golden Rose. Net als Istrar Nails & Beauty hecht Golden Rose cosmetics naast kwaliteit en prijs veel waarde aan de gezondheid van haar klanten. De producten zijn dierproefvrij, dermatologisch getest en goedgekeurd volgens de strenge Europese normen. Als kers op de taart werk ik met Epilfree voor “definitieve ontharing”. Epilfree is een nieuw systeem voor blijvende ontharing op natuurlijke basis. Vaak al effectief met acht tot twaalf behandelingen, en een prima alternatief voor laser of IPL. Epilfree is geschikt voor iedereen; óók mannen. Epilfree bied definitieve ontharing op natuurlijke basis, voor alle haartypen, haarkleuren en huidtypen, dus ook voor blond, grijs, rood en donzig haar. De merken die u vind in mijn salon zijn hoogwaardige merken die alleen te verkrijgen zijn bij gespecialiseerde schoonheids salons. Via de website kan iedereen ook leuke aanbiedingen vinden. Klanten van Istrar Nails & Beauty worden daarnaast ook regelmatig via Email op de hoogte gehouden van aantrekkelijke aanbiedingen, ontvangen tips en trucs en andere nuttige en interesante informatie. Voor extra voordelig ontspannen en huid verbeteren kunt u zich ook een speciaal voordeelabonnement laten aanmeten. Voor meer informatie, zoals volledige bedrijfs gegevens, openingstijden en een route beschrijving kijk op Www.IstrarBeauty.com of kunt u contact opnemen via info@IstrarBeauty.com of voor telefonisch contact kunt u bellen met 075-6160083 / 06-28066544 Word de telefoon niet direct..

Bedrijfsgegevens

Istrar Nails & Beauty
Opera 111
1507VJ Zaandam
KvK: -
Terugbelverzoek: Klik hier
Telefoonnummer: Klik hier

Specialisaties

Openingstijden

 • Maandag
  Onbekend
 • Dinsdag
  Onbekend
 • Woensdag
  Onbekend
 • Donderdag
  Onbekend
 • Vrijdag
  Onbekend
 • Zaterdag
  Onbekend
 • Zondag
  Onbekend

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordeel Istrar Nails & Beauty

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vind u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB
Gemiddelde beoordeling: Nog geen beoordelingen

Beoordelingen

Nog geen beoordelingen

Nagelstudios in de buurt